Se ei ollut vielä tässä: "Nokialta" tulossa uusi Android-puhelin

Se ei ollut vielä tässä: Nokialta tulossa uusi Android-puhelin
Vielä viime syksynä pidettiin lähes varmana sitä, ettei Nokialta nähtäisi ikinä Android-pohjaista puhelinta, vaikka sellaisen tiedettiin olevan kehitteillä. Alkuvuonna Nokia mursi jään ja esitteli historiansa ensimmäiset Android-puhelimet, jotka jäivät myös sen viimeisiksi. Verkossa julkaistut tiedot kuitenkin osoittavat, että Nokialla on kehitetty seuraajia aiemmin esitellyille Android-puhelimille.

AnTuTu-testiohjelman verkkosivujen ilmoittamien tietojen mukaan Nokia on kehittänyt RM-1013-nimistä (tyyppinimi) laitetta, jossa käytetään Android 4.3:a. Puhelimen nimeksi testiohjelma sanoo Nokia X2DS, joka suomeksi sanottuna tarkoittanee Nokia X2:ta (dual-sim).

Laitteena Nokia X2 ei ole juurikaan hääppöisempi kuin aiemmat X-mallit. Puhelimessa käytetään Snapdragon 200 -järjestelmäpiiriä, gigatavua muistia, neljän gigatavun tallennusmuistia, 4,3-tuumaista näyttöä (480x800 pikseliä) ja viiden megapikselin kameraa (0,3 megapikselin etukamera). X2:ssa on siis tuplasti enemmän keskusmuistia, nopeampi suoritin, hieman isompi näyttö ja tarkempi kamera (automaattitarkennus?).Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. toukokuuta, 2014 15:04
Tägit
Nokia X Nokia XL Nokia X2
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy