LG G3:n vuoti huikeissa pressikuvissa

LG G3:n vuoti huikeissa pressikuvissa
Kuten jo hyvin tiesimme niin LG tulee julkaisemaan uuden lippulaivapuhelimensa kuluvan kuun 27. päivä. Muun muassa HTC One (M8):aa ja Samsung Galaxy S5:ttä vastaan LG lähtee ennennäkemättömällä laitteella.

Laitteen pressikuvissa näkyy hyvin suuri näyttö, joka huhujen mukaan tulee olemaan ensimmäinen suuren yhtiön QHD-resoluution (2560x1440) kosketusnäyttö puhelimessa. Liikaa tilaa ei ole jätetty myöskään näytön reunoille. Huhuttu metallinen tai harjatun metallin kaltainen takakansi on niin ikään hyvin näkyvissä tarkoissa kuvissa.

LG G2:n takaosan näppäimet ovat muuttaneet muotoaan ja tilalla on pyöreähkö nappi, jonka ympärillä vaikuttaa olevan suurehko kaiutinritilä. Sen yläpuolella ovat kamera, kaksoissalama sekä tuntematon soikea paikka.

Laitteen spekseihin on huhuttu huiman näytön lisäksi muun muassa uutta Snapdragon 805 -järjestelmäpiiriä, 3 gigatavua RAM-muistia sekä 13 megapikselin vakautettua kameraa.

Laitteesta on tulossa ainakin kolme väriämallia. Kuvissa ovat valkoinen, kultainen ja hopeinen malli. Kaikki pressikuvat laitteesta löytyvät Phone Arenan jutusta.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. toukokuuta, 2014 18:28
Tägit
LG Android QHD LG G2 LG G3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Vilperi13

  QHD aivan turhaa kamaa puhelimelle. Kehittäisivät niitä akkuja eikä aina vaan nostaisi kaikkien muiden osien specsejä.

  14.5.2014 18:39 #1

 • LaDeXi

  Veikkaan että tuo "ritilä" on ihan äänenvoimakkuusnapit niin kuin G2:ssa. Tuolla puhelimen alaosassa näyttäisi olevan kaiutin.

  14.5.2014 18:39 #2

 • Taeco

  Ohhoh, nyt on puhelimella tyyliä. Vain etupuolen kaiuttimet puuttuu.

  SGS4 kalpenee tämän ja M8:n rinnalla kumisine rakenteineen.

  16.5.2014 15:32 #3

© 2019 AfterDawn Oy