Huhu: Samsung julkistamassa uudet älylasinsa syyskuussa

Huhu: Samsung julkistamassa uudet älylasinsa syyskuussa
Korealaismedian mukaan Samsungin lähipiiriläinen on vihjannut valmistajan pyrkivän haastamaan Google Glass -älylasit tulevalla laitteellaan.

Business Korea -sivusto julkaisi tänään väitteen, jonka mukaan Samsung aikoo esitellä uudet "Gear Glass" -älylasinsa 5.-10. syyskuuta Berliinissä pidettävillä IFA 2014 -elektroniikkamessuilla.Älylasit tulevat koostumaan oikealle silmälle tulevasta näytöstä sekä oikeaan korvaan asetettavasta kuulokkeesta ja käyttöjärjestelmänä tulee toimimaan seuraavan sukupolven Tizen-versio.

Sama tietolähde kertoi myös Samsungin hankkineen pikku hiljaa puettavaan teknologiaan ja älylaseihin liittyviä patentteja. Näihin kuulunee muun muassa Samsungille alkuvuodesta myönnetty patentti, joka koskee lisättyä todellisuutta hyödyntävää virtuaalinäppäimistöä. Lähteen mukaan uudet älylasit on tarkoitus tuoda myyntiin pian julkistuksen jälkeen.Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 14. toukokuuta, 2014 18:35
Tägit
Samsung huhu Tizen älylasit puettava teknologia Gear Glass IFA 2014
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud