Whatsapp tuo markkinoille liittymän, jonka kautta palvelun käytöstä ei mene datamaksuja

Whatsapp tuo markkinoille liittymän, jonka kautta palvelun käytöstä ei mene datamaksuja
Whatsapp on solminut sopimuksen saksalaisen E-Plus-teleoperaattorin kanssa oman prepaid-liittymän myymisestä. Liittymään kuuluu pikaviestipalvelun rajoitukseton käyttö.

Prepaid-liittymän luonteeseen kuuluu, että laskut pitää maksaa etukäteen. Whatsappin liittymän tapauksessa on kuitenkin niin, että pikaviestin toimii puhelimessa huolimatta siitä, onko saldoa jäljellä vai ei. Näyttää kuitenkin siltä, että Whatsappin tavanomaista yhden euron vuosimaksua liittymällä ei voi välttää, kirjoittaa TechCrunch.Jo helmikuussa Whatsappin toimitusjohtaja Jan Koum vihjaili, että yhtiöllä on kehitteillä uusi yhteistyömuoto operaattoreiden kanssa, ja silloin nousi esiin myös suunnitelmien suuntautuminen ensimmäisenä Saksaan.

Saksa on ollut Whatsappille aina vahva maa, joten erilaisen ansaintatavan kokeilu ensin siellä on luonnollinen ajatus. Asiat voivat kuitenkin Facebook-kaupan myötä muuttua myös siellä, sillä sosiaalisen median pioneerilla on ollut erityisesti Saksassa vaikeuksia yksityisyyden suojaan liittyvissä asioissa.

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 9. huhtikuuta, 2014 10:55
Tägit
pikaviestin SIM-kortti WhatsApp E-Plus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud