LG esittelee G2 Miniä MWC:ssä

LG esittelee G2 Miniä MWC:ssä
LG esittelee MWC-messuilla uutta G2 Mini -älypuhelinta, josta se vihjasi jo pari viikkoa sitten.

LG G2 Minissä on 4,7 tuuman ja 960 x 540 pikselin IPS-näyttö. Android 4.4 -pohjaisen puhelimen suorituskyvystä vastaa Qualcommin 1,2 gigahertsin neliytiminen suoritin gigatavu keskusmuistia. G2 Minissä on kahdeksan megpaikselin kamera ja 1,3 megapikselin etukamera. Sisäänrakennettua tallennusmuistia on kahdeksan gigatavua (muistia voi lisätä muistikorttipaikan ansiosta). Puhelin tukee LTE-yhteyksiä.LG G2 Mini tulee myyntiin huhti-kesäkuun aikana. Tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot kerrotaan lähempänä julkistusta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. helmikuuta, 2014 13:13
Tägit
LG LG G2 mini MWC 2014
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud