Puettava teknologia kutistuu: tässä tulee älysormus

Puettava teknologia kutistuu: tässä tulee älysormus
Smarty Ring -laitteen kehittäjät tuovat markkinoille älykellojen ominaisuuksilla varustetun älysormuksen.

Indiegogo -rahoituskampanjan tavoitteensa moninkertaisesti saavuttaneet Smarty Ring -älysormuksen kehittäjät ovat nyt tuomassa laitettaan markkinoille, kertoo The Verge. Laitteen kampanjasivujen mukaan kyseessä on LED-näytöllä varustettu sormus, joka voidaan parittaa Bluetooth LE -yhteyden kautta iOS- tai Android-laitteen kanssa. Paritettu älysormus kykenee muun muassa näyttämään kellonajan, ilmoittamaan saapuneista puheluista, viesteistä, sähköposteista sekä Facebook- ja Twitter-päivityksistä.Sormuksen sivussa on painikkeet, joiden avulla voidaan käyttää sormuksen kanssa paritetun laitteen sovelluksia, kuten esimerkiksi kameraa. Älysormuksessa on myös varkaudenesto-ominaisuus joka hälyttää, jos sen kanssa paritettu laite joutuu liian kauaksi sormuksesta.

Sormukselle luvataan 24 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. The Vergen mukaan laitteen hinnaksi markkinoilla tulee 275 dollaria, mutta kampanjan kautta tilattuna se on saatavissa 175 dollarin alennettuun hintaan. Ennakkovarattujen älysormusten toimitus on tarkoitus aloittaa huhtikuussa 2014.

Kirjoittaja: Juha Tuppi @ 11. joulukuuta, 2013 12:00
Tägit
Indiegogo puettava teknologia Smarty Ring älysormus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • pelce

  Itse näkisin että nämä saattavat oikeasti ottaa tuulta siipiensä alle vasta siinä vaiheessa, kun akut lataantuvat kosketuksen kautta eikä erillisen seinään kytkettävän virtalähteen kautta.

  Suht turhalta vaikuttava laite tosin pl. tuo kameranäppäin.

  11.12.2013 12:07 #1

 • Sefriol

  Toivottavasti pitkän matkan induktiolataamisesta tulee lähivuosina totta. Silloin tälläisiä laitteita ei tarvitsisi käytännössä ladata koskaan.

  11.12.2013 13:06 #2

 • ArttuH5N1

  Liian pieni akku ja liian suuri hinta. Muuten ihan näppärän oloinen kapistus.

  12.12.2013 00:12 #3

 • user_org (vahvistamaton)

  1@
  >Suht turhalta vaikuttava laite tosin pl. tuo kameranäppäin.

  Isojen luurien käyttäjät sopiva kohderyhmä. tarvi luuria kaivaa katsoakseen onko missattuja kutsuja.

  3@
  >Liian pieni akku

  Yöt nukkuvalla ihan riittävät, jos langaton latus niin yöpöydällä näppärästi luurin kanssa lataukseen.

  12.12.2013 20:59 #4

 • ArttuH5N1

  @4 Itse en pidä ajatuksesta, että sormusta pitäisi olla latailemassa joku yö. Itse tosin kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei tykkää ottaa kelloa pois kädestä milloinkaan.

  12.12.2013 21:43 #5

 • Taeco

  @Serifol Induktiolataus toimii vain hyvin pienien etäisyyksien päässä, eikä se voi toimia pidemmillä etäisyyksillä. Voimakkaasti pariutunut sähkömagneettinen resonanssi mahdollistaa sähkön siirtämisen langattomasti useamman metrin päähän. Induktiolla se ei tule ikinä olemaan mahdollista. Tainoh, tekniikasta puhuttaessa ei pitäisi ikinä sanoa ei ikinä, mutta you get the point.

  16.12.2013 17:10 #6

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud