Applen sopimusvalmistaja valmistautuu 90 000 uuden työntekijän palkkaamiseen

Applen sopimusvalmistaja valmistautuu 90 000 uuden työntekijän palkkaamiseen
Focus Taiwanin mukaan Hon Hai valmistautuu iPhone 5S -älypuhelimen massatuotannon aloittamiseen suunnittelemalla jopa 90 000 uuden työntekijän palkkaamista. Pegatron joka ilmeisesti vastaa muovisen iPhonen valmistuksesta, rekrytoi aiemmin keväällä 40 000 uutta työntekijää.

Uuden iPhonen lisäksi Applelta odotetaan uutta iPadiä ja iPad miniä, jotka todennäköisesti lisäävät painetta palkata uusia työntekijöitä. Massiivinen rekrytointi kohdistuu Hon Hain Shenzhenin tehtaalle, jossa kootaan Applen tuotteita. Focus Taiwanin lähteen mukaan Hon Hai on testannut kokoonpanolinjojaan uuden iPhonen valmistuksessa ja se olisi valmiina massatuotannon alkamiseen.Hon Hai ei halunnut kommentoida sen asiakkaisiin liittyviä asioita, mutta totesi säätävänsä työntekijämääriä tilausten mukaan. Tehtaalla valmistetaan myös muiden kuin Applen tuotteita.

Hon Hain kuluvan vuoden liikevaihdosta 20–25 prosenttia odotetaan olevan peräisin Applen tilauksista, eli kalifornialainen iT-yhtiö on varsin tärkeä asiakas maailman suurimmalle sopimusvalmistajalle.

Digitimesin välittämien huhujen mukaan iPhone 5S:n valmistuksessa olisi haasteita, jotka johtuvat uudesta kotinäppäimeen integroidusta sormenjälkilukijasta ja LCD-näytöistä. Tämän takia puhelimen saatavuus voi kärsiä ensimmäisinä viikkoina. Uuden iOS 7 -käyttöjärjestelmän beta-versiosta löydettiin eilen viitteitä sormenjälkilukijasta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. heinäkuuta, 2013 10:13
Tägit
Foxconn Hon Hai
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Michelola

  saa 90 000 lasta hyvät tikkarirahat

  30.7.2013 11:45 #1

 • upap

  Tällaisia uutisia kun lukee niin jotenkin aina muistaa että kuinka
  pieni maa suomi on :) "Hieman" suuremmat mittakaavat noilla
  'isoilla sedillä' :)

  30.7.2013 16:53 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud