Microsoft toi Officen iPhonelle

Microsoft toi Officen iPhonelle
Microsoft on julkistanut Officen iOS:lle. Ohjelmistojätin toimistosovelluspaketti on saatavilla App Storesta ilmaiseksi, mutta sen käyttö vaatii Office 365 -tilauksen.

Officen iOS-versio on tarkoitettu iPhonelle, eli sitä ei ole optimoitu käytettäväksi iPadin suuremmalla näytöllä. Office Mobile for Office 365 subscribers -nimeä kantava sovellus soveltuu kaikkien Office-tiedostojen katseluun ja editointiin. Ohjelma toimii iPhone 4:ssä, 4S:ssä, 5:ssä ja viidennen sukupolven iPod touchissa, joissa on iOS 6.1 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Julkaisu kestää 4-5 päivää, minkä takia Officea ei löydy vielä Suomen App Storesta.Officen tuominen iPhonelle on merkittävä askel Microsoftille, jonka toimistosovellusten perään yritysmaailmassa ollaan. Jää nähtävksi yrittääkö Microsoft turvata Windows 8 -laitteiden myyntiä jättämällä iPadille suunnitellun Officen julkaisematta.

Aiheesta löytyy lisää tietoa Microsoftin Office-aiheisesta blogista.

Tästä ja monesta muustakin asiasta voi keskustella Puhelinvertailu.comin uudella foorumilla.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. kesäkuuta, 2013 17:27
Tägit
Apple iPhone Microsoft Microsoft Office Apple iPhone 4 Apple iPhone 4S Microsoft Office 365 iOS 6 Apple iPhone 5 Microsoft Office 2013 iOS 7
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud