Yhdysvaltalaisoperaattorit kampanjoivat ajaessa tekstaamista vastaan

Yhdysvaltalaisoperaattorit kampanjoivat ajaessa tekstaamista vastaan
AT&T:n alun perin jo vuonna 2010 ideoima "It Can Wait" -kampanja on saanut tuekseen muiden muassa kolme muuta suurta yhdysvaltalaisoperaattoria. Niin Sprint, T-Mobile kuin Verizonkin ovat ilmaisseet halukkuutensa osallistua kampanjaan, kirjoittaa PCWorld.

Maaliskuussa paljastetun kyselytutkimuksen mukaan lähes puolet autoilevista tunnustaa tekstailevansa ratin takana. Tämän huolestuttavan tilaston innostama kampanja, on saanut tuekseen nyt yli 200 erilaista organisaatiota.

"It Can Wait" eli "se voi odottaa" -kampanjan tarkoitus on levittää tietoa ajaessa tekstaamisen vaaroista. Mainosten on tarkoitus alkaa pyöriä 20.5. Kampanjalle on myös tehty omat kotisivut.Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 15. toukokuuta, 2013 17:38
Tägit
AT&T
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy