Apple saattaa julkaista iOS 6.1.2 -päivityksen jo ensi viikolla korjatakseen tietoturva-aukon

Apple saattaa julkaista iOS 6.1.2 -päivityksen jo ensi viikolla korjatakseen tietoturva-aukon
Applen uskotaan olevan julkaisemassa hyvin pian päivitystä bugiin, jonka avulla käyttäjän suojakoodin voi ohittaa suhteellisen helposti. Vikaa hyödyntämällä voi päästä käsiksi muun muassa käyttäjän kontakteihin ja kuviin.

Saksalaisen iFun-sivuston mukaan iOS 6.1.2 -päivitys olisi tulossa alkuviikosta. Sivusto on aiemmin ennustanut onnistuneesti Applen päivitysten tulon.Apple on joutunut negatiivisen mediahuomion kohteeksi edellisen päivityksensä jälkeen, jonka myötä havaittiin kyseinen suojakoodiongelma, minkä lisäksi myös 3G-yhteydet ovat joillain käyttäjillä tökkineet. Myös akkukestoon vaikuttavia vikoja on raportoitu.

Tulevan päivityksen odotetaan korjaavan kaikki edellämainitut viat.Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 17. helmikuuta, 2013 13:57
Tägit
Apple Apple iPhone älypuhelin tietoturva iOS tietoturva-aukko iOS 6
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud