Microsoft julkaisi esiversion Skypestä Windows Phone 8 -puhelimille

Microsoft julkaisi esiversion Skypestä Windows Phone 8 -puhelimille
Yksi Windows Phone 8 -järjestelmän julkaisun yhteydessä hehkutetuista ominaisuuksista oli Skype, joka tulee olemaan oleellinen osa puhelinten käyttöjärjestelmää. Skype on tarkoitus integroida järjestelmään sille tasolle, että siitä tulee tasavertainen vaihtoehto normaaleille puheluille.

Nyt Microsoft on julkaissut esiversion Skypen Windows Phone 8 -sovelluksesta. Ensimmäisten käyttökokemusten perusteella sovellus on kattavampi kuin Windows Phone 7.5 -järjestelmän versio. Sovellus pyörii taustalla, puheluiden vastaanottaminen muistuttaa normaaleita puheluita ja sovellus ilmoittaa tapahtumista lukitusruudulla.Merkittävin konepellin alla tapahtunut muutos on siirtyminen vanhasta P2P-pohjaisuudesta keskitettyyn palvelinjärjestelmään, jonka ansiosta riittää, kun sovellukseen kirjautuu kerran sisään. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen sovellus on valmis vastaanottamaan puheluita, sillä tieto käyttäjän paikallaolosta säilytetään Microsoftin palvelimella eikä itse puhelimessa.

Kyseessä on vasta esiversio, mutta WPCentral-sivuston demon perusteella sovellus vaikuttaisi toimivan jo hyvin. Windows Phone 8 -laitteille sovelluksen voi ladata täältä.Kirjoittaja: Teemu Laitila @ 12. marraskuuta, 2012 11:16
Tägit
Skype Windows Phone
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Heks (vahvistamaton)

  GSM-verkko vapisee.

  12.11.2012 14:49 #1

 • johtaja59

  Operaattorit kyllä osaa laskuttaa Skypestäkin, jos se alkaa yleistyä.

  12.11.2012 19:53 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud