AT&T:n yksinoikeus lippulaiva-Lumiaan kestää kuusi kuukautta

AT&T:n yksinoikeus lippulaiva-Lumiaan kestää kuusi kuukautta
AT&T:n yksinoikeus Nokian Lumia 920 -puhelimeen julkaistiin alkukuusta. Samaan aikaan alkoivat spekulaatiot siitä, kuinka kauan AT&T:n sopimus estää muita operaattoreita kaupittelemasta uutta puhelinta Yhdysvalloissa.

WPCentralin mukaan vastaus on kuusi kuukautta. Sivusto on saanut käsiinsä AT&T:n koulutusvideoita, joista asia käy ilmi. Meneillään on siis myyjien koulutus, mikä varmasti tuleekin tarpeeseen, sillä Lumia 900 -myyntiä hidasti aikanaan osittain kaupustelijoiden tietämättömyys laitteesta. Myös edellinen lippulaiva oli siis AT&T-operaattorin yksinoikeuskauppatavaraa jonkin aikaa markkinoille tultuaan.Keskustelun aiheeksi on myös noussut, kuinka tiukka yksinoikeussopimus kyseessä onkaan. Nokian strategia on ainakin muiden mallien kanssa ollut tehdä monelle operaattorille hieman muokattu versio puhelimesta yksinoikeuslaitteeksi, näin esimerkiksi uuden 800-sarjan Lumian kohdalla. Verizon saa oman Lumia 822 -mallin, ja T-Mobile 810-version. Voisiko 920 kanssa käydä samalla tavalla?

WPCentral odottaa puhelimen lopullisia hinta- ja saatavuustietoja paljastettavaksi sunnuntaina.

Kirjoittaja: Valtteri Ahonen @ 19. lokakuuta, 2012 15:06
Tägit
Nokia AT&T Nokia Lumia Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 822 Nokia Lumia 810
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy