Microsoft julkaisee Office-sovellukset iOS:lle ja Androidille ensi vuonna

Microsoft julkaisee Office-sovellukset iOS:lle ja Androidille ensi vuonna
Microsoftin ohjelmistotarjonnan terävimpään kärkeen kuuluvaa Officea ei ole toistaiseksi saanut iOS:lle ja Androidille. Tilanne on kuitenkin korjaantumassa ensi vuonna.

Ohjelmistojätin tuotejohtaja Petr Bobekin totesi Tshekissä pidetyssä tilaisuudessa, että Officen Android- ja iOS-versiost julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa. Asiasta uutisoi INHED-verkkosivusto. Asian vahvisti toisesta lähteestä The Verge, jonka mukaan Office tulisi myös Windows Phonelle ja Symbianille (/Nokia OS:lle), joille löytyy jo nyt Office Mobile.Aiemmin on huhuttu, että Microsoft kehittäisi iPad-versiota Officesta. Microsoft ei suostu vielä kommentoimaan Officen iOS- ja Android-versioihin liittyviä tietoja julkisesti.

Microsoft julkaisee Office 2013:n yritysasiakkaille joulukuussa ja kuluttaja-asiakkaille helmikuussa 2013.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. lokakuuta, 2012 19:25
Tägit
Android Microsoft Symbian Microsoft Office iOS iOS 6 Windows Phone
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 8 kommenttia
 • JussiFX

  No eihän tuo microsofti nyt niin paha ole. Kuinkas paljon ohjelmia Apple porttaa Windows-alustoille? ;-)

  10.10.2012 19:50 #1

 • PJL78

  Safarin ja iTunesin verran ainakin =) Heh. Kumpaakaan en suostuisi ottamaan omalle koneelleni.

  10.10.2012 21:13 #2

 • partila

  Ei pidä paikkaansa. Tuo Tsekin tyypin höpinät korjattiin jo.

  10.10.2012 21:22 #3

 • johtaja59

  Seuraavana M$ tarjoaa Nokia kartat Androidille ja iOS:lle :P

  11.10.2012 07:20 #4

 • Ranvier

  @4: Nokia itse tarjoaa jo. Tosin selainemuotoisena. Play Storesta löytyy kyllä epävirallinen sovelluskin.

  11.10.2012 08:09 #5

 • aleksilani

  eihän tässä ole mitään järkeä....

  11.10.2012 08:42 #6

 • Jarissimo

  No johan.. en kyllä usko tapahtumaan sillä enemmänhän tuosta olisi MS:lle ahaittaa kuin hyötyä. Nykyisellään on vielä joku urpo olemassa, joka luulee ettei Officea voi korvata mitenkään missäämn olosuhteissa. Mikäli ihka oikea MSOffice tulisi muillekin alustoille niin millä ihmeellä ne meinaisi myydä enää WP roskaa, kun ei ole enää valtin valttia..

  Nykyäänkin on jo erittäin hyviä Toimistosoftapaketteja mobiililaitteille ja en usko että nämä perinteiset tekijät tulevat pärjäämään sillä saralla. Voin esimerkiksi veikata että MS ei toisi pilvitallennusmahdollisuuksia (esim GoogleDrive) mukaan mikä tekisi jo itsessään niiden viritelmän puutteelliseksi muihin verrattuna, joissa voi käyttää lähes kaikkia palveluita, mikä nyt sattuu kenelläkin olemaan käytössä..

  Nokia kartathan tosiaan on jo myös Androidille, mutta ei tietenkään Navigoinnilla. Tosin Googlen oma Navigointi pelaa jo kohtuudella (on kyllä vielä parannettavaa). Hienosti toimi tuo Nokia kartat sovellus Androidissa (eli käsittääkseni on melkolailla vain se nettisivu sovelluksena).

  11.10.2012 12:46 #7

 • MWillberg

  Otsikointi aiheesta ei pidä ihan paikkaansa koska koko officea EI tulla näkemään käpäläkoneissa. Ei ole yllätys että se monille oleellisin työkalu kannettaviin laitteisiin eli Outlook tullaan taatusti jättämään pois.

  11.10.2012 14:08 #8

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud