Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä

Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä
Microsoftin eilisen Windows Phone 8 -presentaation mukaan yhtiöllä on neljä laitevalmistajakumppania, jotka ovat sitoutuneet tuomaan alustaan perustuvia puhelimia markkinoille. Valmistajat ovat Nokia, Samsung, HTC ja Huawei.

Viimeksi mainittu on jo ehättänyt kertoa julkisuuteen, että se aikoo tuoda markkinoille Windows Phone 8 -älypuhelimen vuoden loppuun mennessä. "Windows Phone 8:lla varustettu Huawei Ascend" tulee Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Kiinaan.

Samsung ja HTC kertoivat jo aiemmin keväällä omista Windows Phone 8 -aikeistaan. Samsung aikoo esitellä omia tuotteitaan vuoden loppuun mennessä. LG ei ollut listalla, mutta kuten Hardware.fi eilen kertoi, voi yhtiö vielä liittyä koalitioon.

Edellisten laitevalmistajien lisäksi yhdysvaltalaiset operaattorit, AT&T, Verizon ja T-Mobile, ovat kertoneet tuovansa uudistettuun alustaan perustuvia laitteita.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. kesäkuuta, 2012 11:15
Tägit
Nokia Samsung Huawei HTC Microsoft Verizon T-Mobile AT&T Windows Phone Nokia Lumia Windows Phone Apollo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • Boss93

  Nyt olisi nokialla paikka nousta iskemällä pöytään joko ensimmäinen Wp8 puhelin tai sitten muuten vain paras.

  21.6.2012 14:03 #1

 • johtaja59

  Nokia kartat ja navigointi tulee luonnollisesti kaikille valmistajille ilman erillistä lisenssiä.

  21.6.2012 14:20 #2

 • Curvy2

  Hyvä, että on kilpailua. Huaweihan on kaiketi ykkönen näissä mokkuloissa? Olen testaillut windows 8:a tietokoneella, mutta toistaiseksi käytän androidia kännykässä.
  Jos kuka Nokiaa arvostelee, niin tuo pikkunen on todella puhelin ilman mitään virrankulutusherkkuja. Akku riittää todella pitkään.
  Hyvää Jussia, pysytään pinnalla :)

  22.6.2012 03:54 #3

© 2018 AfterDawn Oy