HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi - v1.136 tuo toivottuja uudistuksia

3
Petteri Pyyny

HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi - toivottuja uudistuksia
Suomen parhaiten arvosteltu uutissovellus, HIGH.FI Uutisvahti Androidille, on päivittynyt uuteen versioon. Sovellus kerää yhteen käytännössä kaikkien kotimaan uutislähteiden uutisotsikot ja järjestää ne käyttäjän haluamilla tavoilla, kategorioihin, suosituimmuuslistoihin tai yksinkertaisesti vain jatkuvasti päivittyväksi uutisvirraksi.

Uusi versio, v1.136, tuo mukanaan yhden erittäin paljon toivotun uudistuksen, kun nyt myös sovelluksen widgetti tukee uutislähteiden suodatusta.

Monella käyttäjällä on Androidin kotinäyttöön kiinnitettynä HIGH.FI:n widgetti, josta näkee näppärästi uutistilanteen yhdellä vilkaisulla. Ongelmana on ollut se, että uutiswidgetti ei ole tukenut uutislähteiden suodatusta. Käyttäjät, jotka ovat halunneet poistaa tietyt uutislähteet (useimmiten erilaiset viihdesivustot) pois uutislistastaan, ovat voineet tehdä niin ainoastaan pääsovelluksessa, mutta widgettiin muutokset eivät ole vaikuttaneet.

Samalla uusi versio korjaa myös kasan pienempiä bugeja: mm. uutisten lisäämisessä suosikeiksi oli tietyissä tilanteissa ongelmia. Myös ns. ICYMI-toiminnon ("tärkeimmät uutiset viime käyntisi jälkeen") kanssa oli joissain tapauksissa ongelmia. Lisäksi käytettyjä kirjastoja on päivitetty uudempiin versioihin ja pienempiä bugeja on korjailtu. Myös uutiskuvia pitäisi olla tarjolla aiempaa useampiin uutisiin.



Toistaiseksi v1.136 näyttää tilastoissa 100,0% stabiiliutta, eli sovellusta ei ole saatu vielä kertaakaan kaatumaan.

Lataa HIGH.FI Uutisvahti Androidille tästä

Voit seurata HIGH.FI:n uutistarjontaa myös muilla tavoin:
Mikäli mieleesi tulee ideoita miten sovellusta ja tarjontaamme voisi vielä kehittää, ota yhteyttä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
asdadada (vahvistamaton)

1

ei se kaadu mutta usein jotkut uutissivut eivät tunnu aukeavan sitten millään. Eilen oli mobiili.fi juntturassa toissa päivänä tivi jne.

Vastaa
dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti asdadada:

ei se kaadu mutta usein jotkut uutissivut eivät tunnu aukeavan sitten millään. Eilen oli mobiili.fi juntturassa toissa päivänä tivi jne.

Joo, tuolle että verkkosivun palvelin jumittaa, emme valitettavasti voi yhtään mitään, kun lähetämme liikenteen nimenomaan itse uutissivustolle emmekä cacheta uutisia omille palvelimillemme (joka olisi teknisestikin laitonta). Sitä mukaa kun sivustot siirtyvät käyttämään AMPpia, tuo ongelma katoaa, mutta kotimaassa AMP-yhteensopivia sivustoja on toistaiseksi kovin vähän.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.