Nyt saat kaikki Suomen uutiset myös älykelloon!

Nyt saat kaikki Suomen uutiset myös älykelloon!
Highkara on Marko Wallinin kehittämä HIGH.FI-uutissovellus iPhonelle ja iPadille. Nyt sovelluksesta on julkaistu uusi versio v0.11.0, joka tukee myös Applen watchOS-alustaa, eli uutisvahti toimii nyt myös Applen älykellojen kanssa.

Sovellus on ladattavissa iTunesista, täältä:

Lataa Highkara uutislukija
(iPhone/iPad/Apple Watch)


Highkara on avointa lähdekoodia (lähdekoodi löytyy täältä) ja käyttää HIGH.FI'n avointa ohjelmointirajapintaa. Sovellus on saanut varsin mukavan, 4,5 tähden keskiarvon, Applen iTunesissa ja on kehittynyt pikkuhiljaa yhä paremmaksi.

Sovellus ei ole AfterDawnin kehittämä, vaan täysin itsenäinen tuote, joka sattuu vain käyttämään luomaamme APIa, tuoden HIGH.FI'n uutiset tarjolle myös Apple-maailmaan.

Meillä on tarjolla myös viralliset, AfterDawnin kehittämät versiot HIGH.FI'sta sekä Androidille että Windows Phonelle. Marko Wallinin käsistä on syntynyt myös Jollalle tarkoitettu Haikala-uutissovellus Sailfish OS:lle.

Kaikkinainen sovellusta koskeva palaute on tervetullutta, välitämme sen eteenpäin tekijälle - tai vastaavasti häneen voi ottaa suoraan yhteyttä esim tätä kautta.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 19. kesäkuuta, 2017 15:32
Tägit
Apple iOS Älykello mobiilisovellukset High.fi Apple Watch watchOS
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2017 AfterDawn Oy