Kotelovalmistajat paljastavat tulevan iPhone 8:n uuden muotoilun ja muuttuneen kaksoiskameran

Puhelinvertailu

Kotelovalmistajat paljastavat tulevan iPhone 8:n uuden muotoilun ja muuttuneen kaksoiskameran
Apple on ollut tavallisesti yksi parhaiten yrityssalaisuuksia piilottavista älypuhelinfirmoista. Yhtiön iPhonet eivät ole vuotaneet samaan tapaan ennen julkaisua kuin esimerkiksi Samsungin huippulaitteet, mutta aina tietoja lipsahtaa julkisuuteen jossakin määrin.

Huhut ovat kertoneet, että ensi syksynä Apple julkaisee sekä iPhone 7s että iPhone 8 -mallit. Kenties näiden lisäksi on odotettavissa myös suurempi Plus-malli, mikäli iPhone 8 ei korvaa sitä. Vaikka erinäisiä huhutietoja laitteista on levinnyt jo pidemmän aikaa, niin ulkonäöstä on vähemmän vihiä.

Nyt kuitenkin yksi suosituimmista tavoista vuotaa tulevien iPhone-mallien ulkomuodosta on jälleen käsillä. Kotelovalmistajat ovat ilmeisesti saaneet käsiinsä tulevan iPhone 8:n mittasuhteet, joiden mukaan voidaan aloittaa suojakuorien valmistus.

Benjamin Geskin esittelee Twitterissä kuvia, joissa on väitetysti tulevan iPhone 8 -mallin suojakuoria. Näistä paljastuu kaksoiskamera, joka on tällä kertaa erilainen ratkaisu, kuin iPhone 7 Plussassa. Myös Slashleaksin vuodot vaikuttavat vahvistavan, että uuden iPhonen kaksoiskamera onkin sijoitettu pystysuunnassa.



Tämä myös näennäisesti vahvistaa, että kaksoiskamera tulee myös pienempään malliin, joten syksyllä uutta iPhonea hankkivan ei tarvitse olla isokourainen, jotta pääsee käsiksi kaksoiskameraan. Yhden kuvan perusteella kokonsa puolesta iPhone 8 on puolestaan hieman iPhone 7:ää suurempi, mutta ei kuitenkaan missään nimessä lähessä Plus-mallia.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.