Nopeustesti paljastaa Samsungin uuden On7-puhelimen

Puhelinvertailu

Nopeustesti paljastaa Samsungin uuden On7-puhelimen
Vuosi 2016 on Samsungille numeron seitsemän vuosi. Loistavasti vastaanotettu Galaxy S7 on tietysti numeron ensimmäinen edustaja, mutta tulossa on lisää. Samsungilta odotetaan Note 7:ää, jonka lisäksi nyt on paljastunut Galaxy On7 -malli.

GFX Benchmark -suorituskykytestin tuloksista paljastuva On7 vahvistaa siis huhua, jonka mukaan Samsung jättää mallinumeroista kuutosen välistä tänä vuonna, jotta voisi tarjota yhtenäisemmän numeroinnin kautta Android-puhelinten.

Edullisen Galaxy On5 -mallin (kuvassa) seuraaja on testin perusteella varustettu 4,8 tuuman Full HD -näytöllä, joka tarkoittaisi epätyypillisesti edeltäjää pienempää näyttöä. Näytön resoluution kasvu on todennäköisempää, mutta nähtäväksi jää onko Samsung todella siirtymässä pienempään näyttöön. Sekään ei ole toki mahdottomuus.

Mikäli tiedot pitävät suorituskykypuolella paikkansa, niin edeltäjämallista suoritinydinten- ja RAM-muistikapasiteetti kasvaa tuplaksi. Kolmen gigatavun RAM-muistin ja kahdeksan suoritinytimen lisäksi tarjolla on myös tuplasti enemmän tallennustilaa (16 gigatavua). Kahdeksan megapikselin kamera vaihtuu vuodon mukaan 13 megapikselin kameraan, jossa megapikseleitä olisi Galaxy S7:ää enemmän, mutta laatua varmasti vähemmän.



Laitteen arvellaan saapuvan markkinoille alkusyksystä alle parin sadan euron hintaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.